OVER ONS

Aan het Woord...

Frank Boekhout - Directeur StandExpert:

 

Al meer dan 10 jaar lang zijn wij de betrouwbare Standbouw Partner van vele nationale & internationale bedrijven die deelnemen aan Beurzen. Helaas gooit de Coronacrisis de hele Evenementenwereld op zijn kop en dit vraagt het uiterste van ons bedrijf maar wij zijn veelzijdig en echte doorpakkers! Daarom ligt onze focus op dit moment met name op onze andere takken Interieur- en Woningbouw Betimmeringen. Trots ben ik op ons gehele Team die met volle kracht meedenkt en werkt om deze periode alleen nog maar sterker te worden....op zijn Rotterdams gezegd..."Niet lullen maar Poetsen". Voor al onze takken Standbouw - Interieurbouw - Woningbouw maken wij met een simpel stappenplan van 3D Ontwerp (gratis) tot Realisatie tot een eenvoudig en betaalbaar proces. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek om samen met u het beste plan te ontwikkelen

 

Met groot vertrouwen kijk ik naar de toekomst van ons bedrijf StandExpert waarbij wij hopelijk ook u van dienst mogen zijn.

 

Met vriendelijke groet,

Frank Boekhout

Wereldwijd

Meer dan 70% van onze Standbouw-projecten realiseren we in het buitenland. Door onze ruime ervaring zijn wij bekend met alle regels en richtlijnen van vrijwel alle Beurscomplexen wereldwijd. Wij nemen de zorg van begin tot eind uit handen! 

STANDEXPERT

StandExpert is al meer dan 10 jaar uw betrouwbare standbouwpartner van vele nationale & internationale bedrijven die deelnemen aan beurzen.

ADRES

Klompenmakerstaat 18B

2984 BB Ridderkerk

The Netherlands

CONTACT

T: +31(0)88 - 222 3 555 

E: info@StandExpert.nl

Chamber of Commerce: 24453236

VAT: NL00179714B15

© 2020